• Over ons

  Tandartsenpraktijk Alexander is gevestigd in gezondheidscentrum Alexander. Samen met collega zorgverleners bestrijken wij meerdere disciplines van de zorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor mondhygiëne, cosmetische tandheelkunde, kronen en brugwerk. Ook reserveren wij dagelijks tijd om pijnklachten te verhelpen!

  Onze praktijk bestaat uit een team van 2 vaste tandartsen, die tandheelkundige zorg op maat verlenen. Preventie, communicatie en uitgaan vanuit de wensen van de patiënt zijn onze keywords!

 • Qais Tach is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels is hij ruim 2 jaar werkzaam als tandarts. Qais Tach is gespecialiseerd in zenuwbehandelingen.

  Aline Lutyen is ruim 2 jaar geleden afgestudeerd als tandarts in Brazilië. Na haar komst in Nederland heeft zij zich voornamelijk bezig gehouden in het preventiewerk. Binnen ons team voert houdt zij zich dan ook bezig met preventiewerkzaamheden.

  Shana Degen is sinds 2006 actief in de tandheelkunde en sinds 2016 is zij bij ons werkzaam als allround tandartsassistente.

  Jamshed Tairie is in 2010 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Inmiddels is hij ruim 6 jaar werkzaam als tandarts. Tandarts Jamshed Tairie is gespecialiseerd in angstige patiënten en heeft al ruim duizend patiënten van hun angst afgeholpen.