• Tandarts Capelle aan den IJssel

   

  Een tandarts in Capelle aan den IJssel waar je niet met al te hoge kosten te maken krijgt, dat is Tandartsenpraktijk Alexander. Het doel van onze praktijk is om gedegen mondgezondheid te verzorgen waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van klanten.

  Als tandarts Capelle aan den IJssel zorgen wij ervoor dat wij specifiek werken met BIG-geregistreerde tandartsen. Het voordeel van een tandarts die BIG-geregistreerd is, is dat deze verwerkt is in een speciale databank waarin alleen geregistreerde zorgverleners in voorkomen. Daarnaast werken wij alleen met gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers in dienst zijn grotendeels jonge mensen die graag bezig zijn met het vak en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van tandheelkunde.

  Speciale behandelingen voor patiënten met angst

   
  Een ander belangrijk aspect van onze werkzaamheden als tandarts Capelle aan den IJssel is dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën. Het voordeel voor jou als patiënt is dat je daardoor nooit met angst in de tandartsstoel hoeft te zitten. Mocht het voorkomen dat je desondanks toch met angst te maken hebt, dan hebben wij daar een speciale aanpak voor.

  tandarts-capelle-aan-den-ijssel

  Onze tandartsen beschikken namelijk over genoeg ervaring, waardoor er altijd op de juiste wijze met angst wordt omgegaan. Een pijnvrije behandeling is hiervan het resultaat. Een ander voordeel is dat je altijd met maar één tandarts te maken krijgt. Je krijgt niet elke keer met een andere tandarts te maken die niet op de hoogte is van jouw historie.

  Diverse soorten behandelingen bij Tandarts Capelle aan den IJssel

   
  Je kunt bij ons terecht voor een reeks aan behandelingen. Als tandarts in Capelle aan den IJssel kunnen wij je van dienst zijn als het gaat om tandheelkundige- en mondhygiënische behandelingen. Daarnaast verzorgen wij cosmetische tandheelkunde, de halfjaarlijkse controle, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, extractie, protheses, implantaten, kronen en bruggen.

  Voor een tandarts Capelle aan den IJssel ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om mondhygiëne en dan met name behandelingen op het gebied van gingivitis en parodontitis. Indien je hierover of over onze andere behandelingen meer informatie wil hebben is dat uiteraard mogelijk.

  Op zoek naar een tandarts Capelle aan den IJssel waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan met daarnaast zeer schappelijke tarieven? Maak dan een afspraak met Tandartsenpraktijk Alexander!